Læs mere om klinikken​

Autoriserede kiropraktorer Jim Secher​ og Christina Lindholm og lægeuddannet massør Lars Skou Jensen.

Om klinikken

Kiropraktorerne Jim Secher og Christina Lindholm er autoriseret af Sundhedsstyrelsen, og dermed en del af det offentlige behandlersystem i primærsektoren.​ Lars Skou Jensen er lægeuddannet massør, akupunktør, posturolog, og medlem af massørernes faglige forening. Hvilket er garanti for, at han ved hvad han laver.

SYGESIKRINGSTILSKUD

Kiropraktor Jim Secher er medlem af Dansk Kiropraktor Forening, og patienter der kommer her, har ret til sygesikrings tilskud.

TILSYN

Vi er akkrediteret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Læs mere på: www.stps.dk.

Røntgen

Vi har digitaliseret røntgenapparatur på klinikken, så hvis vi konstaterer ved undersøgelsen af dig, at du har behov for røntgenoptagelser, sker det som regl umiddelbart efter vi har konstateret behovet uden ventetid.

MR scanning

Kiropraktor Jim Secher har henvisnings ret til MR scanning med sygesikrings tilskud.

Henvisning til Rygcenter Syddanmark

Kiropraktor Jim Secher har desuden henvisningsret til Rygcenter Syddanmark. Desuden henviser vi dig til anden behandling, hvis vi mener det vil give et bedre resultat, f.eks din egen læge, tandlæge, speciallæge eller sygehus.

Tværfaglighed i klinikken

Desuden er der lokalt sundhedsteam på Kiropraktisk Klinik i Søndersø mellem RAB-godkendt massør, akupunktør, posturolog Lars Skou Jensen, samt kiropraktor Jim Secher.

Vi behandler

Vi behandler private, medlemmer af sportsklubber, virksomheder, og sundhedsordninger.
Du behøver ingen henvisning for at blive undersøgt/behandlet hos os. Selvom du kommer uden henvisning, får du stadig sygesikringstilskud.

Forsikringsordninger

Kiropraktor Jim Secher har samarbejde med en lang række forsikringsselskaber, og får henvisninger derfra. Det samme gælder massør, akupunktør, posturolog Lars Skou Jensen.

Jeg er meget stolt og lykkelig over at være kiropraktor. At kunne hjælpe andre mennesker af med smerter og ubehag, blot ved hjælp af mine hænder er simpelthen helt fantastisk.

I de år jeg har været kiropraktor, er jeg bare blevet bedre og bedre, både til behandingsteknikkerne, men også til mange af de vigtige undersøgelser, for eksempel auskultation, men for eksempel er min evne til palpation (at undersøge menneskets fysik ved hjælp af hændernes følesans) også blevet udviklet meget i min tid som kiropraktor. Således at jeg i dag næsten opfatter det jeg gør som en form for kunst... en vidunderlig måde at arbejde på.

Lars Skou Jensen har det på samme måde, han er utroligt glad for at være massør, og er lykkelig for hver dag på klinikken. Her på siden har massør, akupunktør, posturolog Lars Skou Jensen og jeg selv forsøgt at oplyse dig om hvad vi står for, og hvad vi kan.

Med venlig hilsen

Lars Skou Jensen, RAB-godkendt massør, akupunktør, posturolog

Jim Secher, kiropraktor

Christina Lindholm, kiropraktor

Åbningstider

Mandag

08.00 - 16.00

Tirsdag

08.30 - 15.30

Onsdag

08.00 - 17.00

Torsdag

08.00 - 15.00

Fredag

08.00 - 16.00

Lørdag og søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.