Kiropraktisk Klinik Søndersø

Her får du personlig behandling hver gang, og hver behandler sikrer sig, at du føler dig tryg i situationen, og vil lytte til din beskrivelser af smerten, så du nemt og ubesværet kan komme igennem dine gener.​

​Kiropraktisk klinik med massør og kiropraktor

Midt imellem Odense, Otterup og Bogense på Fyn ligger Kiropraktisk Klinik Søndersø. Her kan vores kiropraktorer Jim Secher og Kim Gandrup samt vores massøre Lars og Monica behandle en lang række problemer i ryg, skulder og nakke. Vi undersøger altid vores patienter grundigt, før vi bliver enige om og påbegynder behandlingen. Er der behov for det, kan vi tage røntgenbilleder i klinikken, der henvises til Ultralyd-, CT- og MR-skanning samt til Rygcenter Syddanmark.

Mød din kiropraktor og massør

Hos Kiropraktisk Klinik Søndersø lægger vi stor vægt på den gode personlige kommunikation og kontakt til vores patienter. Det er først og fremmest vigtigt, at du føler dig tryg, hvad enten du skal til kiropraktor eller massør.

​Vi vil altid gerne have så mange oplysninger om dig og dine symptomer som muligt, så vi kan sammensætte det helt rette forløb til dig.

​​

​Derfor sætter vi altid tid af til at tale med dig i telefon før din første konsultation, så der bliver sat tid af til at finde den rette behandlingsløsning til dig. Dette er også vigtigt i forhold til at finde ud af, om vi skal bestille eventuelle relevante oplysninger andre steder fra.

​Hvis du ønsker at vide mere om din kiropraktor Jim Secher og Kim Gandrup eller dine massøre Lars og Monica, så kan du læse mere om os her på siden.

På Kiropraktisk Klinik Søndersø behandler vi bredt

Vi behandler alle aldersgrupper fra spædbørn til ældre (også meget gamle og skrøbelige mennesker), kronikere såvel som akutte. Vi behandler private såvel som gennem virksomheder, sportsklubber og sundhedsordninger. Derudover har vi behandlingsret i forsikringssager. Vi hjælper med andre ord alle, som har brug for at modtage behandling af enten en kiropraktor eller massør.

Vi indgår i tværfagligt sundhedsteam med fysioterapeuter og andre lokale behandlere. Vi har røntgenfaciliteter på klinikken, så der er ikke lang ventetid på røntgen.

​​

Din garanti for god behandling

Vi er medlem af Dansk Kiropraktor Forening og faglig forening for Massører. Desuden er vi medlem af Fokusgruppen for Børnekiropraktik. Alt dette er en garanti for, at din behandling forløber sikkert og under autoriterede rammer.

Mød teamet​

​Jim Secher

Kiropraktor og indehaver

Kim Gandrup

Kiropraktor

Lars Skou Jensen

RAB-godkendt massør, akupunktør, posturolog

Monica Haider

Fysiurgisk massage, Gravidmassage, Rebozo massage og Zoneterapi

Mads Jespersen

​Receptionist - Kiropraktorstuderende

Annette Hansen

Sekretær

Signe Thøgersen

Receptionist - Kiropraktorstuderende​

Vi er specialister i:

48_leg-1

​​Benets led

Jim Secher og Kim Gandrup specialiserer sig i benets led herunder hofte, knæ, fod og ankel, hvor især sportsskader kan forekomme. Årsagen kan være decideret traume/skade eller overbelastning af muskler og led.

46_newborn

​Spædbørn og børn

Jim specialiserer sig i behandling af babyer, der lider af problemer såsom kolik og søvnproblemer. Desuden behandler han også børn i alle aldre med forskellige former for smerter.

47_jaw-contouring

Kæbeledproblemer

Den underliggende årsag til kæbesmerter kan være mange og komplekse. Kæbesmerter kan opstå pludseligt eller over længere tid. Få en undersøgelse og lad os finde årsagen og en løsning.​

49_back

Overbelastninger

Overbelastninger kan opstå ud fra mange forskellige situationer. Enten fordi du dyrker intens sport eller har været ude for en ulykke og ikke genoptrænet skaden efterfølgende.

50_scar

Ar- og bindevæv

Udvikling af arvæv kan resultere i nedsat fleksibilitet i muskler og led, hvor skader eller indgreb er sket. Med fokuseret behandling kan arvævet glattes ud og kan med tiden blive mindre stive.

52_heartbeat

Tværfaglighed

Det er meget vigtigt at holde sig opdateret i sundhedens verden og generelt indenfor behandlingsmetoder og evidens. Kiropraktorene indgår ofte i et tværfagligt samarbejde med læger, fysioterapeuter, sygeplejesker mv.

Kontakt os for flere informationer og tidsbestilling

Ønsker du at høre mere om de behandlingsmuligheder vi tilbyder hos Kiropraktisk Klinik Søndersø, eller vil du høre mere om vores priser på en massør eller kiropraktor? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, og du kan også bestille tid til behandling via telefon eller mail. Ring venligst, hvis det drejer sig om noget akut. Du kan også selv få et overblik over vores priser her.

Anbefalinger fra patienter​

Læs tidligere patienters anbefalinger her.

"Fantastisk hjælp, jeg kom første gang omkring 1978 og jeg kan varmt anbefale behandling i stedet for piller.​​"

Skrevet af Arne Pedersen

"Meget kompetent kiropraktor, som giver en god og forståelig vejledning og kombinerer behandlingen med hjemmeøvelser. Kan kun anbefales.​​"

Skrevet af Bjarne Kristian Jensen

"God service og det er dejligt at få forklaring på hvad der skal ske og hvorfor.​"

Skrevet af J. Gator Laursen

Se flere anbefalinger på Google​

Har du spørgsmål?

​Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.​

Kontakt os enten på telefon 64 89 33 89, skriv til vores e-mail sondersoe@netkiro.dk, eller i kontaktformularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Kiropraktisk Klinik Søndersø ApS

Odensevej 22, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning

Ring eller sms til

64 89 33 89​

Send mail:

Info@kiropraktorfyn.dk 

Online booking

Find den næste ledige tid til behandling i vores bookingsystem.

Åbningstider​

Mandag

08:00 - 16.00

Tirsdag

09:00 - 17:00

Onsdag

08:00 - 17:00

Torsdag

08:00 - 16:00

Fredag

08:00 - 16:00

Lørdag-søndag

Lukket / Klinikken i Ringe