Kiropraktor​

​Jim Secher

​Jim Kjellbakk Secher her. Jeg er født og opvokset i det nordlige Norge. Flyttede til danmark for at studere kiropraktik på Syddansk Universitet i Odense i 2004. Det er en lang videregående uddannelse, blev gjort færdig i 2010 hvor jeg blev kandidat i klinisk biomekanik (cand. manu).


Jeg var heldig at få turnusplads hos Kiropraktorerne i Sorø, hvor der er fokus på en helt unik tilgang til patientens bevægeapparat. Jeg blev fascineret af den helhedlige tilgang til kroppen, hvor man ser patientens symptomer og skader i relation til den hele organisme. Balance mellem alle led og dele af kroppen er vigtigt, og ubalancer i et område, kan give problemer i et andet.

Som kiropraktorstuderende lærer man rigtigt meget om hele kroppen, fysiologien, og hvordan tingene virker, og selvfølgelig hvordan man behandler de forskellige led og muskler. Alt dette er fint at have som baggrundsviden, men det jeg fik lære i Sorø var ikke noget der bliver undervist i på studiet, og indebærer en unik tilgang til bevægeapparatet, som jeg kan tilbyde til dig som patient.

Min fornemste opgave.


Primært består min mission i at gøre det jeg kan, for at hjælpe dig når der er behov for at lindre problemer fra bevægeapparatet. Jeg behandler med en kombination af muskel og led-behandling, og i de tilfælde hvor jeg kan se at muskelproblemerne fylder mere end hvad jeg selv kan håndtere, vil jeg hurtigt henvise dig videre til en af mine samarbejdspartnere.​

Kontaktoplysninger

Kiropraktisk Klinik Søndersø ApS

Odensevej 22, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning

Ring eller sms til

64 89 33 89​

Send mail:

Info@kiropraktorfyn.dk 

Online booking

Find den næste ledige tid til behandling i vores bookingsystem.

Åbningstider​

Mandag

08:00 - 16.00

Tirsdag

09:00 - 17:00

Onsdag

08:00 - 17:00

Torsdag

08:00 - 16:00

Fredag

08:00 - 16:00

Lørdag-søndag

Lukket / Klinikken i Ringe