Massør, zoneterapeut​

​Monica Haider

Når jeg giver behandlinger, bruger jeg både den vestlige og den østlige (kinesiske) tankegang om kroppens funktioner og sammenhæng. Den vestlige viden, er den du får når du går til din praktiserende læge og sygehusvæsenet. I den østlige tankegang ser man kroppen som en helhed, her er der et samspil mellem muskler organer og psyke.

​​

Når du kommer, må du gerne fortælle om dine ønsker og forventninger til behandlingen. Giv gerne en tilbagemelding om hvad du synes om behandlingen efterfølgende, da dette hjælper mig til at blive en bedre behandler.

Fysiurgisk massage:

Er en manuel behandling af kroppens muskler og sener. Du vil få olie på kroppen hvor jeg så bruger mine hænder og albuer til gradvist at arbejde dybere ned gennem de forskellige lag af muskulaturen. Alt efter dine ønsker arbejder jeg på arme, ben, ryg og ansigt. Behandlingen kan være forebyggende, afstressende eller afspændende. Er det første gang (eller første gang i længere tid) kan du godt blive øm dagen efter, dette kan sammenlignes med at starte på noget motion hvor man også kan få ømme muskler ved start, og skyldes at musklerne skal vænne sig til det nye.

Gravidmassage:

Gravidmassage giver dig velvære, afspænder kroppen og forebygger og afhjælper graviditets gener.

Du kan få massage i alle stadier af graviditeten. Med en speciel pude på briksen er det muligt at ligge på maven og få massage uanset størrelsen af maven.

Behandling kan kombineres imellem massage, Rebozo og zoneterapi.

Rebozo massage:

Her bruger jeg et stort tørklæde til at lave nogle rysteteknikker, stræk og sving. Ved hjælp af denne behandling får man afspændt kroppen indefra på en blid og behagelig måde. Behandlingen foregår med tøj på, vær opmærksom på ikke at have glat tøj på (som eksempelvis træningsleggins). Behandlingen kan bruges til:

Ryg og hofteproblemer

Søvnproblemer

Angst

Stress

Uro i kroppen

Lindring af smerter som er for ømme at komme til – f.eks. piskesmæld

Smerter der sidder dybt

Afspænding og stræk

Behandling af særligt sensitive, som kan have svært ved direkte berøring

Behandling af børn og voksne med ADHD

Afslapning og stræk hos gravide

Zoneterapi:

Jeg arbejder her på fødderne. Hele kroppen bliver spejlet ned i foden og brugt som en slags telefon til kroppen. Jeg bruger en fed creme på fødderne og trykker i de forskellige zoner. Teorien er, at zoneterapi hjælper kroppen med at genoprette balancen naturligt. Normalt efter en behandling kan din spænding være reduceret, og du kan føle dig afslappet. Du kan også mærke, at du sover bedre, og at dit humør og følelse af velvære bliver bedre. Du kan også opleve, at andre aspekter også forbedres; dette sker dog på individuel basis og du må forvente at der skal flere behandlinger til for at opnå den ønskede virkning. Jeg behandler alle både voksne, børn og babyer.

Kontaktoplysninger

Kiropraktisk Klinik Søndersø ApS

Odensevej 22, 5471 Søndersø

Klik her for rutevejledning

Ring eller sms til

64 89 33 89​

Send mail:

Info@kiropraktorfyn.dk 

Online booking

Find den næste ledige tid til behandling i vores bookingsystem.

Åbningstider​

Mandag

08:00 - 16.00

Tirsdag

09:00 - 17:00

Onsdag

08:00 - 17:00

Torsdag

08:00 - 16:00

Fredag

08:00 - 16:00

Lørdag-søndag

Lukket / Klinikken i Ringe